Over ons

Over ons

Dit is IVP Total

IVP Total is het loodgieters- en tegelzettersbedrijf in de regio Rotterdam dat u zoekt. We zijn gevestigd in Berkel en Rodenrijs, inzetbaar in de regio Rotterdam. Onze service beperkt zich niet slechts tot de installatie van een nieuwe badkamer. We slopen ook uw oude badkamer eruit en betegelen de nieuwe badkamervloer. Zo zijn we er voor het complete plaatje aan werkzaamheden voor uw badkamer. We werken samen met diverse bedrijven, waar u in de showroom een passende badkamer kunt uitzoeken. Met hardwerkende en ervaren handen komen we deze badkamer dan bij u plaatsen. Bent u klaar voor uw nieuwe badkamer?

Whatsapp Image 2022 03 21 At 14.48.22 (9)
Whatsapp Image 2022 03 21 At 14.37.14

Samen een team

Bij IVP Total werken we samen. We zijn 20 jaar geleden gestart met het bundelen van onze krachten en dat beviel zo goed, dat we dat tot op de dag van vandaag nog doen. We zijn erg oplossingsgericht en gaan graag aan de slag met de klussen die ingewikkeld, uitdagend en vernieuwend zijn. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt rekenen op transparante communicatie, op een persoonlijke en betrokken manier. We zijn beide eigenaar, werken samen en garanderen u te allen tijde dezelfde kwaliteit.

Onze specialisatie

We verzorgen alle werkzaamheden die horen bij het plaatsen van een nieuwe badkamer en ontzien u volledig van enig werk. U krijg een vast contactpersoon toegewezen en u kunt daar te allen tijde terecht met uw vragen. IVP Total is niet slechts gespecialiseerd in badkamers, maar ook in tegelwerk. We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het plaatsen van Kerlite en Slimtech. Kerlite is een keramisch materiaal met zirkonium. Deze tegelplaten zijn vuilafstotend en vuurvast. Slimtech zijn dunne, porseleinen tegelplaten die breed toepasbaar zijn. We vertellen u graag meer, dus neem gerust contact met ons op en dan bespreken we met u de mogelijkheden.

Whatsapp Image 2022 03 21 At 14.38.06 (1)

Neem vrijblijvend contact op