Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs

Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs

#ffffff

Badkamerinstallatie in Berkel en Rodenrijs laat u met vakkundigheid gedaan worden door IVP Total. We zijn expert op het gebied van badkamerinstallatie, met bij elkaar opgeteld al ruim 40 jaar ervaring. U kunt er dus van uitgaan dat wij wel raad weten met uw badkamer. Misschien staat er een verhuizing voor de deur of is uw badkamer simpelweg toe aan vervanging. Wat de reden ook is, voor een perfect geïnstalleerde badkamer kunt u het beste bij IVP Total terecht. In de omgeving van Berkel en Rodenrijs verzorgen wij van a tot z de installatie van uw badkamer.

Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs
Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs

De beste service - Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs

Bij IVP Total gaan we voor de beste service voor u. We vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van ons, dat u mee wordt genomen in wat we doen en dat u uiteindelijk blij bent met het eindresultaat. Het is daarin belangrijk dat we voldoende met elkaar communiceren en dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen. Dit is dan ook de reden dat er van begin tot eind een aanspreekpunt is voor u. Zo houden we het overzichtelijk. IVP Total is er voor u!

IVP Total – betrouwbaar en eerlijk

We kennen bij IVP Total een aantal kernwaarden. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn daar enkele van. Het is voor ons belangrijk dat u weet wat u aan ons heeft. We starten onze samenwerking dan ook altijd met een kennismakingsgesprek, waarbij we gelijk een kijkje nemen in de ruimte waar de badkamer geïnstalleerd moet worden. We horen dan graag van u wat uw wensen zijn, om dan vervolgens met u een afspraak in de showroom te maken. En wanneer u dan de ideale badkamer heeft gevonden, komen wij deze bij u thuis installeren. We zorgen voor een nette afwerking en verzorgen ook zo nodig het tegelwerk in uw badkamer. Horen wij vandaag nog van u?

Badkamerinstallatie Berkel en Rodenrijs

Neem vrijblijvend contact op