Badkamerinstallatie Bergschenhoek

Badkamerinstallatie Bergschenhoek

Uw badkamerinstallatie in Bergschenhoek wordt met passie voor het vak gedaan door IVP Total. We hebben 20 jaar geleden als loodgieter en tegelzetter de handen ineengeslagen, om een team te vormen dat uw badkamer met perfectie weet te installeren. Badkamerinstallatie in Bergschenhoek doen we met echt vakmanschap. We doen daarbij niet slechts het sanitair, we verzorgen de complete installatie van uw badkamer. Dat betekent dat we ook de betegeling verzorgen. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Kerlite en Slimtech, maar komen met dezelfde professionaliteit natuursteen of porcelanato tegels leggen. Waar wordt u enthousiast van?

Badkamerinstallatie Bergschenhoek
Badkamerinstallatie Bergschenhoek

Waar u op kunt rekenen - Badkamerinstallatie Bergschenhoek

IVP Total staat ergens voor. Het staat voor vakkundigheid en betrouwbaarheid. Het staat voor eerlijkheid in wat we doen en hard werken. We hebben liefde voor ons werk en gaan graag de uitdaging aan. Dit zorgt er regelmatig voor dat we de klussen oppakken waar anderen voor terugdeinzen. Wij niet. Waarom? Omdat wij denken in mogelijkheden en wij geloven dat eenieder zijn of haar droombadkamer realiteit kan zien worden. Wij helpen u hier graag bij en u kunt bij ons rekenen op gedegen advies. Mocht iets niet passen, dan zijn wij eerlijk genoeg om dit aan te geven. Zo zorgen we er samen voor dat uw badkamer een succes wordt.

Ervaring en expertise

Ons werk is ons leven, zeggen we wel eens. We zijn trots op elke badkamer die hebben mogen installeren en kijken uit naar de vele badkamers die nog gaan komen. Is de uwe de volgende? We hebben ruim 40 jaar ervaring en weten met elke badkamer wel raad. We werken altijd met de nieuwste materialen en zorgen er zo voor dat u altijd wordt voorzien van de beste service. Onze expertise op het gebied van badkamers is onomstotelijk. Bent u klaar voor een badkamer waar u oprecht van kunt genieten? IVP Total voorziet uw badkamerinstallatie in Bergschenhoek.

Badkamerinstallatie Bergschenhoek

Neem vrijblijvend contact op